START UP PLUS 2016 – Antreprenori de Succes In Regiunea Sud Est

Lansare concurs de planuri de afaceri Start-Up Plus în Regiunea Sud-Est

K Consulting Management and Coordination și partenerii săi anunță lansarea concursului de planuri de afaceri organizat în vederea acordării unui sprijin financiar nerambursabil pentru înființarea a 44 de întreprinderi noi cu profil non-agricol. Concursul de planuri de afaceri se desfășoară în cadrul proiectului START-UP PLUS 2016 – Antreprenori de succes în Regiunea Sud-Est” și va fi organizat la nivelul tuturor județelor din Regiunea Sud-Est după cum urmează:

  1. S.C. K Consulting Management and Coordination S.R.L va organiza concursul pentru persoanele care doresc să înființeze o întreprindere nouă care va avea sediu social în zona urbană a județelor Buzău, Constanța și Vrancea.
  2. Asociația “Ai încredere” va organiza concursul pentru persoanele care doresc să înființeze o întreprindere nouă care va avea sediu social în zona urbană a județelor Galați și Tulcea.
  3. Asociația “Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis” va organiza concursul pentru persoanele care doresc să înființeze o întreprindere nouă care va avea sediu social în zona urbană a județului Brăila.

La concurs pot participa persoanele care au absolvit cursurile de formare antreprenorială furnizate în cadrul proiectului nostru, dar și persoane care au domiciliul sau reședința în Regiunea Sud-Est care nu au participat la cursurile derulate în cadrul proiectului și care îndeplinesc condițiile de eligibilitate prevazute în Metodologia de evaluare și selecție a planurilor de afaceri (pot fi finanțate maxim 4 afaceri propuse de persoanele care nu au participat la cursurile organizate în cadrul proiectului). Persoanele interesate sunt invitate să consulte Metodologia de evaluare și selecție a planurilor de afaceri și anexele aferente.

Termenul limită până la care se pot transmite și înregistra propunerile de planuri de afaceri, este data de 21 noiembrie 2018, ora 17:00. Participanții interesați vor putea transmite propunerile lor prin poștă electronică la următoarele adrese de e-mail, în funcție de județul în care noua întreprindere va avea sediul social:

  1. proiectestartup106079@gmail.com – pentru persoanele care doresc să înființeze o întreprindere nouă care va avea sediul social în zona urbană a următoarelor județe Buzău, Constanța și Vrancea.
  2. aiincredere@gmail.com – pentru persoanele care doresc să înființeze o întreprindere nouă care va avea sediul social în zona urbană a următoarelor județe Galați și Tulcea.
  3. echipa@ecopolis.org.ro – pentru persoanele care doresc să înființeze o întreprindere nouă care va avea sediul social în zona urbană a județului Brăila.

Proiectul START-UP PLUS 2016 – Antreprenori de succes în Regiunea Sud-Est” vizează acordarea de sprijin financiar nerambursabil pentru dezvoltarea mediului antreprenorial din Regiunea Sud-Est prin înființarea a 44 de întreprinderi noi cu profil non-agricol, contribuind la creșterea gradului de ocupare, prin angajarea a minim 90 de persoane. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 -2020.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la adresele de e-mail menționate mai sus, la numărul de telefon 0734 800 282 și pe pagina de facebook a proiectului: www.facebook.com/START-UP-PLUS-2016-Antreprenori-de-Succes-In-Regiunea-Sud-Est.

UPDATE! A fost publicata Lista proiectelor admise/respinse in Etapa I

UPDATE! A fost publicata Lista proiectelor admise/respinse in Etapa II

UPDATE! A fost publicata Lista proiectelor admise/respinse/rezerva spre finantare in cadrul concursului de planuri de afaceri